29. lokakuuta 2015

1-vuotias blogi & arvonta

bs

Siitä on nyt vuosi, kun pitkän pohdinnan jälkeen kirjoitin ensimmäisen postauksen tähän blogiin. VUOSI!? Toisaalta tuntuu, että siitä on vasta ihan hetki, toisaalta on enää edes vaikea kuvitella elämää ilman blogia. Mistä mä olen saanut inspiraatiota kuvaamiseen ja mitä ihmettä mä olen tehnyt sillä ajalla, joka nyt menee blogiin? Ilman blogia en varmasti olisi kuvannut näin paljon tai kehittynyt siinä, en todellakaan olisi kirjoittanut näin paljoa, en olisi oppinut muokkaamaan ulkoasua tai säätämään koodien kanssa, enkä olisi saanut sinne ruudun taakse kymmenittäin mun jutuista kiinnostuneita ja ihania kommentteja kirjoittavia tyyppejä. Lisäksi tämä toimii ihan mahtavana päiväkirjana, jota on jo nyt välillä kiva selailla kuukausia taaksepäin - toivottavasti voin tehdä samaa vielä pitkän ajan päästä!

Blogisynttäreiden kunniaksi sain järjestää teille tämän blogin ensimmäisen arvonnan! Valokuvausblogin arvontaan sopivia juttuja on ehkä astetta hankalampi keksiä, mutta yksi aika täydellinen kuitenkin tuli vastaan: DesignSkins.

IMG_9039_edited

DesignSkinsin sivuilla pystyy suunnittelemaan puhelimenkuoret omasta kuvastaan. Parasta tässä on kuitenkin se, että vaihtoehtoina on tuhansia eri mallisia puhelimia, eikä pelkästään ne Iphonet ja Samsungin suosituimmat mallit. Voisin melkeimpä väittää, että sieltä löytyy kuoret jokaisen puhelimeen! Puhelimenkuorien (joita muuten myös löytyy useita eri mallisia) lisäksi voi tuunata läppärin, tabletin, pokkarin, kuulokkeet, tehdä taulun tai julisteen ja vaikka mitä muuta.

Oman kuvan lisäksi tarjolla on myös tuhansia upeita valmiita designeja (tää  Autumn collection, ah <3). Ne + parikymmentä tuhatta omaa kuvaa, ei kuulkaas ollut valinta helppo... :D Päädyin kuitenkin valitsemaan tuon pari kuukautta sitten ottamani kuvan silikonireunaisilla kuorilla. Noi silikoniset reunat onkin tosi hyvät, koska ne suojaa puhelinta paremmin kuin muoviset ja lisäksi nuo ohuimmat kohdat ei katkea niin helposti kuin kovat muoviset. Huomaa muuten aina, mistä kuvastani milläkin hetkellä tykkään, kun tuokin on nyt noissa kuorissa, puhelimen taustakuvana sekä läppärin taustakuvana... :D Mutta olen kyllä tyytyväinen näihin!

IMG_9065_edited

Jos siis 14.95€:n arvoinen lahjakortti kyseiseen kauppaan kiinnostaa, niin osallistuminen on hyvin helppoa; kommentoi alas sähköpostiosoiteesi ja olet mukana! Aikaa osallistua on 8.11 asti.

Arvonnan voitti nimimerkki anna s., onnea!
Yhteistyössä DesignSkins

27. lokakuuta 2015

Lapakisto pt.2

IMG_8791_edited

IMG_8771_edited

IMG_8806_edited

IMG_8847_edited

IMG_8821_edited

IMG_8868_edited

IMG_8905_edited

IMG_8937_edited

IMG_8934_edited

IMG_8940_edited

IMG_8962_edited

IMG_8958_edited

IMG_8978_edited

IMG_8998_edited

IMG_8971_edited

Syyslomalla sain Ainon raahattua (tai no, saatto se lähteä ihan vapaaehtosesti) mun mukaan Lapakiston retkeilyalueelle muutamaksi tunniksi. Olen tuolla tosiaan kerran viime talvena käynyt, mutta koska se on niin lähellä (Nastolassa) ja kiva paikka, niin olihan se kiva taas mennä ulkoilemaan, liikkumaan, kuvaamaan ja muuten vaan viettämään aikaa hyvän kaverin kanssa! Mentiin tosin sama reitti kuin mä iskän kanssa viimeksi, kun ei kahdestaan uskallettu lähteä seikkailemaan, haha. Uusia reittejä ja hienoja maisemia tuolla varmasti vielä riittää useammallekin kerralle!

Se kuvaamisosio oli muuten huomattavasti mukavampi myös kuvaavan kaverin kanssa. Sai ihan oikeasti kuvata rauhassa ja keskittyä siihen (+Sain myös mallin näyttämään selkäänsä maisemissa, se tuo kivan lisän!). Toivottavasti se näkyy myös lopputuloksessa! Meillä tosin sitten kestikin sen reitin kiertämisessä varmaan tupla-aika, kun vähän väliä kykittiin kamerat vierekkäin jossain puskassa... :D

Loman aikana muuten vähän päivittelin noita valokuvausvinkkejä lähinnä kuvien osalta. Niistä kuvista nimittäin meni vanhempien postausten kohdalla lähes kaikki uusiksi, ihan vaan koska en enää ollut yhtään tyytyväinen niihin. Ehkä se meinaa, että olen jotenkin kehittynyt tai jotain, mikä on tietysti hyvä asia. En kuitenkaan tiedä, haluanko samaa urakkaa taas vuoden päästä... Käykää kuitenkin viimeistään nyt lueskelemassa niitä postauksia, jos ette vielä sitä ole tehneet! ;)

Oletteko te Päijät-Hämeen alueen lähistöllä asuvat jo käyneet Lapakistossa?

20. lokakuuta 2015

Syksy on täynnä kultaa

IMG_8490_edited

IMG_8419_edited

IMG_8502_edited

IMG_8511_edited

IMG_8399_edited

IMG_8398_edited

IMG_8488_edited

PicMonkey Collage

IMG_8546_edited

IMG_8595_edited

IMG_8597_edited

IMG_8569_edited

IMG_8605_edited

En tiedä, onko kenellekään blogini seuraajalle voinut jäädä epäselväksi, että:
1) Tykkää auringonlaskuista
2) Tykkään syksyisestä luonnosta

Joten ihan vaan vaihteen vuoksi tällainen postaus. Toivottavasti tekin kuitenkin tykkäätte?

15. lokakuuta 2015

Willikissa

Eräänä päivänä eksyin katselemaan näitä vanhoja (1-2 vuotta sitten otettuja) kuvia ja halusin ehdottomasti jakaa ne vielä tännekin. Kun se on niin ihana! <3

8. lokakuuta 2015

Kolmelta kuukaudelta

IMG_6468_edited
Tästä ihanasta reseptistä - jonka löysin etsiessäni vaihtoehtoa mustikkapiirakalle - on ihan pakko vinkata teillekin! On meinaa helppoa, terveellistä ja ihan älyttömän hyvää! Voiko smoothie-kakku muuta ollakaan? ;)
IMG_5727_edited

IMG_4868_edited

IMG_4770_edited

IMG_5658_edited

IMG_7343_edited
Beautyblenderin ostamisen jälkeen ei enää huvita palata takaisin meikkivoiteen sormilla levittämiseen! Täytyy myöntää, että joskus levitän kosteusvoiteenkin sillä... :D
IMG_7282_edited

IMG_5038_edited

IMG_8032_edited

PicMonkey Collage

IMG_8371_edited

IMG_8351_edited
Ehkä tiedätte jo tämän idean. Reilun kolmen kuukauden kuvat, jotka eivät sopineet minnekään muualle.

Älysin muuten, että syysloma alkaa täällä päin jo ensi viikon jälkeen, eikä mulla ole vielä mitään suunnitelmia mitä kivaa tuon viikon aikana tekisi. Jos teillä on jotain hyviä suunnitelmia tai ideoita, niin kertokaas tuonne kommenttiboksiin, jookos? :)