16. marraskuuta 2014

Daisy 5v

Taas kuvia Daisysta, hups. Kuitenkin nyt viikonloppuna tulee täyteen 5 vuotta tuota kattia! Mitään Daisyn varsinaista syntymäpäivää me ei nimittäin tiedetä, sillä se on tullut meille löytöeläintalosta. Oikeastihan neidillä on ikää arviolta 8-10 vuotta. "Synttäreiden" kunniaksi siis etsin kaikki järkevimmät kuvani Daisysta ja tässä niitä olisi! Monet kuvista on vähän heilahtaneita tai rajaukset ja valotukset on vähän sinne päin, siinä syy miksi laitoin näin paljon kollaaseja. Nää on kuitenkin tilannekuvia ja muuten niin hauskoja ettei se kamalasti haittaa.
Ja nämä kaikki kuvathan ovat aika vanhoja. Tämän tekstin yläpuolella olevat kuvat on otettu vanhalla pokkarilla ja alapuolella olevat sitten järkkärillä. Saa nauraa! :D
Muuten, olettehan te kaikki löytäneet paikalle osoitteenvaihdoksen jälkeen?

4 kommenttia:

  1. aivan ihana kissa ja aivan ihania kuvia!! ♥ miten ootkin saanut sen noin hyvin kuvattua, kaikki nuo ilmeet ja eleet! ei meidän kissan kans onnistuisi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! Ja hei, tässä on parhaimmisto noin kolmen vuoden ajalta, vaikka onhan tuo ilmeikäs katti... :D

      Poista
  2. Eikä, ihania kuvia! :D Kissaihmisenä rakastan näitä.
    Muutenkin tosi kivan oloinen blogi sulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tällaiset "epäonnistuneet" kuvat on mun mielestä just parhaita! :D
      Ja kiitos, kiva kuulla! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.