7. toukokuuta 2017

Paloja tulevasta

paloja tulevasta-8087

paloja tulevasta-8137

paloja tulevasta-8190

paloja tulevasta-8021

paloja tulevasta-8445

paloja tulevasta-8323

repovesi kansallispuisto

paloja tulevasta-8620

Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, olin kuluneella viikolla sekä Kroatiassa että Repovedellä. Molemmista paikoista on nyt kotiuduttu hengissä ja hyvissä voimissa, ja oli kyllä kivaa! Vaikka viikolla olikin pari todella kiireistä päivää, olen vieläkin ihan lomamoodissa (mikä ei välttämättä ole enää kovin hyvä juttu to do -listan pituutta katsoessa). Ehkä tämä sitten oli se mun kesäloma, jota kesällä ei ole...

Julkaisua odottavia kuvia on nyt enemmän kuin tarpeeksi, mutta en tosiaan vielä ole ehtinyt käsitellä yhdenkään aihealueen kaikkia kuvia. Niinpä ajattelin nyt pikaisesti valita sieltä täältä muutamia kuvia, ja näistä paikoista tulette näkemään vielä paljon lisää kuvia ihan lähiaikoina! Luvassa on kuvia Splitin vanhasta kaupungista, Marjan Hilliltä, Krkan kansallispuistosta ja Repoveden kansallispuistosta sekä pieni video Kroatiasta. Mitä näistä toivoisit näkeväsi ensin?

12 kommenttia:

  1. Voi onpa ihanan näköisiä maisemia. Tässähän tulee hirveä matkakuume itselle :D

    http://unelmiaan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt on tosiaan hienoja maisemia nähty ja matkakuume onneksi itseltäni hetkeksi (ehkä jopa pariksi viikoksi) taltutettu. :D

      Poista
  2. Oi kuinka upeita kuvia! Suosikkini olivat varmaan ensimmäinen ja toinen kuva. Minusta olisi kiva nähdä se Kroatian video ensin, sillä tykkään katsella videoita (etenkin, jos niissä on maisemia) :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Valitettavasti videota en varmastikaan ehdi ihan ensimmäisenä tehdä, mutta yritän mahdollisimman pian kuitenkin. Videolta varmasti tulee löytymään paljon maisemia, ja siitä saakin kivan yleiskuvan lomasta! :)

      Poista
  3. viides ja kuudes kuva! aivan ihanat värit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Siellä tosiaan oli joka paikassa vesi ihan turkoosia, oli todella upean näköistä. Puhdas vesi sai aivan uuden merkityksen! :D

      Poista
  4. Ihania kuvia kaikki! Splitin vanha kaupunki, Plitvicen kansallispuisto ja Marjanin mäki kaikki ne koettuna itellä. Ekassa käyty lukemattomia kertoja (2005-2012), tokassa kerran (2010) ja kolmannessa kaks-kolme kertaa (2005, 2009 ja 2011 jos oikein muistan). Krkin kansallispuisto siis kokematta. Mutta sinnekki menen joku päivä ☺

    En osaa päättää, minkä valkkaisin ekana mutta suna säästäisin parhaat viimeiseksi! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kannattaa todellakin käydä myös siellä Krkassa, ei ollut Splitistä pitkä matka, ja siellä oli kyllä todella upeita maisemia!

      Paha itse sanoa, mitkä kuvat ovat parhaita, mutta yritän tehdä suunnilleen näin :D

      Poista
  5. Tosi kivoja kuvia taas, innolla odotan lisää varsinkin Kroatiasta!

    VastaaPoista
  6. Kivoja kuvia sulla blogi täynnä :) Taitava kuvaaja olet!

    http://simplylovingstyles.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.