8. kesäkuuta 2017

Ylioppilaita ja valmistuneita

yosofiajajustus-0161

6

2

yosofia-9767

ylioppilaskuvaus ylioppilaskuva inspiraatio valmistujaiskuvaus valmistujaiskuva valokuvaaja orimattila lahti päijät-häme

yolauri-0604

4

valmistujaisetoona-0465

1

mirajakaro-0951

yomira-1074

IMG_1123K-7

3

5

Tänä keväänä kuvasin ensimmäistä kertaa valmistujaiskuvia, ja sainkin kunnian kuvata ne kuudelle eri ihmiselle sekä siihen päälle vielä muutamat yhteiskuvat. Näitä kaikkia kuvia oli kyllä todella kiva ottaa, kun oli niin mukavia malleja! Pakko myöntää, että jopa omasta mielestäni kaikkien kuvat onnistuivat yllättävänkin hyvin!

Toivottavasti viimeistään ensi keväänä sitten taas jatketaan valmistujaiskuvausten parissa! Ainakin kavereista pitäisi löytyä suhteellisen helposti muutama asiakas... :D

Miten on, kelpuuttaisitko tällaisia valmistujaiskuvia itsellesi? Entä löytyykö näistä kuvista jotain suosikkia?

P.s. Jos tarvitset kuvaajaa kesän aikana, laita mulle viestiä! Lisätietoa löytyy täältä. Saa vinkata myös kavereille! ;)

10 kommenttia:

  1. Todellakin kelpuuttaisin! Loistavia otoksia johon on saatu tunnelma ihanasti esille! Oma suosikkini on toiseksi viimeisen rivin oikean puoleinen kuva, vaikka kaikki miellyttävätkin väreiltään ja asetteluiltaan silmääni :)

    VastaaPoista
  2. Todella hyviä otoksia kaikista! Vautsi!

    VastaaPoista
  3. Aivan mielettömiä kuvia! Ei voi sanoa muuta kuin WAU! Mallit ovat varmasti olleet todella kiitollisia kun ovat saaneet noin upeita kuvia :)

    smalldreamsinkku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Voi tuo viimeisin yhteiskuva on aivan ihana, ja muutkin nyt tietty! :D käypä muuten kurkkaamassa mun blogi, sieltä saattaa löytyä pieni yllätys...♥

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kiva että pidät! Ja hei kiitos blogini esittelystä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.