25. kesäkuuta 2018

Mökkeilyä & kuvaustöitä Pohojanmaalla

kärsämäki-6294

kärsämäki-6315

kärsämäki-6267

kärsämäki-6375

kärsämäki-6346

kärsämäki-6245

kärsämäki-6188

kärsämäki-6197

kollaasi

kärsämäki-6364

kärsämäki-6176

kärsämäki-6133

kärsämäki-6335

Sallan rippijuhlat-25

Sallan rippijuhlat-15

Sallan rippijuhlat-23

Sallan rippijuhlat-35

kollaasi2

Kesäkuun alussa lähdettiin koko perheen voimin käymään Kärsämäellä Pohjois-Pohjanmaalla pikkuserkkuni rippijuhlissa. Äitini puolen suku on kotoisin sieltä päin, ja aiemmin kävimmekin Pohjanmaalla lähes joka kesä. Viimeisimmästä kerrasta oli kuitenkin jotenkin kummasti ehtinyt kulua jo viisi vuotta... Juhlien lisäksi pääsimme myös pariksi yöksi mökkeilemään sukulaisten mökille, joten ehdin pitkästä aikaa taas kuvailla vähän luontoakin!

Mökkimaisemat taitavat sopia hyvin tähän juhannuksen jälkeiseen maanantaihin, veikkaisin aika monen viikonlopun kuluneen mökkeillessä? Itsehän tosin vietin oman juhannusaattoni töissä ja loppuillan toipuessa siitä järkytyksestä, kuinka kiireistä marjamyyjän työ voi olla... :D Miten muiden juhannus meni?

4 kommenttia:

  1. Nättejä kuvia! Mulla tuli sellainen postausidea mieleen, että kertoisit sun vinkkejä mallinohjaukseen. Tai vaikka miten valmistaudut kuvauskeikkaan. Tai jotain siihen liittyvää. Mulla itselläni on siitä melko vähän kokemusta ja oon menossa kuvaamaan kavereiden rippikuvat parin viikon päästä. Ihan hyvin se varmaan menee, mutta vinkit eivät olisi pahitteeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos myös postausideasta! Nyt pariin viikkoon en valitettavasti ehdi tuollaista toteuttaa, mutta ainakin toinen vinkkipostaus liittyen ihmisten kuvaamiseen on kyllä suunnitteilla. Ensimmäinen osa on melko vanha, mutta löytyy kuitenkin täältä:
      http://www.kuviakinkiinnostaa.fi/2015/11/10-vinkkia-parempiin-kuviin-ihmisista.html

      Poista
  2. Ihania maisemia! Näistä kuvista tulee hyvin esille sun oma tyyli. Muutenkin upeita kuvia! Mun juhannus meni aikalailla kokonaan kotona ollessa.

    Iidan idea on todella hyvä ja siitä varmasti saisitkin tehtyä hyvän postauksen, josta olisi apua varmasti monelle. :)

    mimmim.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos mun kuvaustyyli mielestäsi näkyy näistä, vaikka kuvat ovatkin hyvin erilaisia! Täytyy pitää mielessä tuo idea, jos vaikka lähiakoina ehtisin toteuttaakin sen :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.