29. heinäkuuta 2020

Seitsemisen Virkatie ja muita kesälomakuulumisia

kesäloma-113

kesäloma-23

Seitsemien2

kesäloma-109

kesäloma-31

kesäloma-37

kesäloma-50

seitseminen1

kesäloma-52

kesäloma-58

kesäloma-78

kesäloma-72

kesäloma-92

kesäloma-101

kesäloma-89

kesäloma-112

kesäloma-116
Siren kuvat
Nämä kuvat: Sire Soosilla

kesäloma-136

kesäloma-118

marjat
kesäloma-143
Kuva: Aino Nurminen

kesäloma-5

kesäloma-7

kesäloma-9

Oon aika ylpeä itsestäni, että maltoin pitää kesäloman. Siis huiman viikon, mutta kuitenkin! Teki hyvää :D

Olin lomalla ihan tarkoituksella koskematta järjestelmäkameraan. Sen sijaan otin kuitekin muutamia kuvia puhelimella sekä uudella pokkarikamerallani, jotta saisin kuitenkin jotain muistoja. Ja siinä sivussa vähän eloa tännekin.

Mun loma meni pääasiassa ulkona ja metsässä. Kutsuin itseni kaverin mökille, käytiin iskän kanssa poimimassa 30 kiloa mansikoita sekä muutama ämpärillinen mustikoita. Viikon kohokohta oli kolmen päivän vaellus Seitsemisten kansallispuistossa.

Kävelimme siis kaverin kanssa Virkatien, joka on itsessään noin 25 kilometriä. Tehtiin kuitenkin muutama poikkeama reitiltä, joten kokonaismatkaksi tuli varmasti yli 30 kilometriä. Sää ei ollut mikään paras mahdollinen, mutta jännä, kuinka paljon ihminen voikaan nauttia ympyrän kävelemisestä metsässä sateella! Ensimmäisenä ja kolmantena vaelluspäivänä ei satanut, mutta koko perjantai oli sateinen. Se ei kuitenkaan haitannut yhtään! Päinvastoin; ilma oli juuri sopiva ja ihanan raikas, hyttysiä ei ollut ja ihmisiä oli varmasti huomattavasti vähemmän kuin aurinkoisina päivinä. Suosittelen!

Seitsemisissä ei ollut mitään erityisen mieleenpainuvan upeita maisemia, mutta reitti oli kokonaisuudessaan aika kiva. Suuria korkeuseroja ei juurikaan ollut, joten reitti oli helppo kulkea, reitillä oli todella paljon soita, mutta kuitenkin sopivan vaihtelevaa maisemaa, paljon ihania pikku lampia ja järviä ja soilta löydettiin lakkojakin ihan pitkospuiden läheltä!

Tämä oli meille molemmille toinen vaelluskokemus telttaillen, ja toivottavasti ei viimeinen! :)

Millaista kotimaanmatkailua te olette harrastaneet tänä kesänä?

2 kommenttia:

 1. Kiva että pidit lomaa, edes viikon ♥

  Mikä puhelin sulla on käytössä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun puhelin on yli kolme vuotta vanha Sony Xperia (joku) Compact :D

   Näistä kuvista suurin osa tosin on otettu Sony DSC-RX100 -kameralla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.