9. marraskuuta 2014

Mummin lintulaudalla

Pari kuvaa viikonlopulta. Pakko kuitenkin pahoitella kuvien kamalaa rakeisuutta, ei uskoisi miten pimeää tuolla ulkona on jo kolmen aikaan...

2 kommenttia:

  1. Sulla on kivoja kuvia blogi täynnä! Tallensin sun blogin itseasiassa suosikkeihinkin jo, mutta kyllä mä aion ihan virallisesti alkaa seuraamaan nyt :) Mahtavaa, että kuvaat muillakin kuin automaattiasetuksilla, moni sitä meinaan harrastaa, kun järkkärin nuorena saa ja vielä parempaa, keräät blogiisi vinkkejä! Tietoa ei oo koskaan tarpeeks ;)

    ps. Oot ihan hirmu nätti :3

    http://salainenmetsapolkuni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää kiitos todella ihanasta kommentista!
      Ja sullakin on muuten tosi ihania kuvia! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.