20. elokuuta 2015

Kesän puhelinkuvat

Kesän puhelinkuvat1
Kesältä onkin yllättävän vähän puhelinkuvia, sillä olen koko kesän ajan kuvaillut niitä lyhyitä videoklippejä ja lisäillyt enemmän ja vähemmän turhia juttuja Snapchatin My Storyyn. On mulla snäppi ollut jo monta kuukautta, mutten ensin oikein innostunut koko sovelluksesta, niin en sitten viitsinyt sitä liiemmin mainostaakaan missään. Mutta nyt lisäilen jotain melkeinpä päivittäin, mut löytää nimimerkillä leabjornn. Yllä olevassa kollaasissa pieni maistiainen siitä, mitä siellä on kesän aikana näkynyt!

Kesän puhelinkuvat4
1. Tuo Huovilan puiston käytävä on niin ihana! 2. Tollanen perus tylsä, mutta kuitenkin aina niin nätti järvimaisema! 3. Tää on sellanen todellinen just heräsin -kuva. 4. Tää maisema näytti hienolle - niin pitkään kunnes alkoi sataa...

PicMonkey Collage 1. Päättötokari kädessä! 2. Kesän aikana löysin uuden lajin - geokätköilyn. 3. Ihan älyttömän hieno noin niinku ulkohuussiksi. 4. Ilmeeni, kun löysin täydelliset housut :D 5. Mä haluan tännekin tuollaisia söpöjä bussikoppeja! 6. Näin koulun alettua se läksyjen teko ei ole ihan niin kamalaa kun sen voi hoitaa riippumatossa.

Kesän puhelinkuvat5
1. Pakko ottaa selfie kesän ekalla uintikerralla! Saatiin ehkä vähän katseita kun pyörittiin tuolla järvessä puhelimien kanssa... :D 2. Minäkin halusin koittaa tuollaista The power of makeup -kuvaa. On siinä joku ero? 3. Mulla on varmaan kymmeniä kuvia tästä samaisesta maisemasta, mutta blogin puolella ei varmaan yhtään (ehkä?), piti korjata! 4. Sain sellaisen älyttömän hienon hienon postikortin, mikä avautuu niin, että siinä on kaksi reikää silmille, ja kun niistä katsoo näkyy kortissa oleva kuva kolmiulotteisena!

Kesän puhelinkuvat
Lintsipäivä oli kiva! Okei, ilman 15-45 minuutin jonotuksia olisin nauttinut enemmän...

Kesän puhelinkuvat3
1. Tallinnan hotellihuoneen maisema vastaan (2.) Ylimmän kerrokseen parvekkeen maisema. 3. Maisema oli jännä myös alaspäin. 4. Laivassa oli hieno lattia! :D

Kesän puhelinkuvat6
1. Tämäkin maisema löytyi kätköilyreissulla! 2. Kolmoset! 3. Löydettiin tänä kesänä ihan älyttömän hyvä mustikkapaikka! Tosi helppokulkuinen metsä täynnä isoja mustikoita, eikä ketään muita. Tuli muutaman kerran käytyä... 4. Pakko oli ostaa noita niin paljon hehkutettuja Oreoita ja tuomio: petyin. Sen hehkutuksen perusteella odotin niiden olevan taivaallisen hyviä, mutta Dopsit taitaa olla parempia. Kyllä noi kuitenkin melko nopeasti tuli syötyä...

Kesän puhelinkuvat7
1. Luhdan kahvilasta oli ihan hienot maisemat! Kannattaa kyllä tosiaankin käväistä siellä 11. kerroksessa, mikäli joskus tuonne Renkomäen suunnille eksytte. Ja 2. Toi porkkanapiirakka ainakin oli ihan älyttömän hyvää! <3 3. Tää nyt näytti muuten vaan kivalle. 4. Maisema näytti muuten ihanalle, mutta tuo ruskea vesi ei näytä niin houkuttelevalta...

Kesän puhelinkuvat2
Pajulahden seikkailupuisto oli aika kamalan ihana, tai ihanan kamala. Koko puiston viehätys perustui ainakin meidän kohdalla siihen tunteeseen, kun radalta selviytyy pois! :D Totesinkin ohjaajalle, että en tiedä uskallanko tulla takaisin... En mitenkään pelkää korkeita paikkoja, mutta oli se silti aika jännää kiipeillä jossain yli viiden metrin korkeudessa puiden välissä. Ehkei se ensi vuonna enää olisi niin pelottava...? Uskallan kuitenkin suositella, jos vähäänkään rohkeutta löytyy!

12 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Vähäks kivoja kuvia :3

    http://millakaroliinas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Nämä puhelinkuvapostaukset on tosi kivoja! Käynpäs heti lisäämässä sut snapchatissa :D
    minunvalokuvia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että nämä ovat edelleen tervetulleita! Kiva kun lisäsit snäpissä! :)

      Poista
  4. Ihania raikkaita kesäisiä kuvia! (-:

    VastaaPoista
  5. Tosi upeita kuvia! On jostain syystä jäänyt tämän blogin lukeminen vähenmälle, nyt huomaan mitä olen menettänyt. Joka kerta kun avaan blogisi, en malta lopettaa lukemista! :)

    VastaaPoista
  6. Nää puhelinkuvapostaukset on kyllä niin kivoja aina! :-) Harmittaa, ettei ite tuu otettua kännykällä juurikaan muita kuvia, kuin ne mitä laitan snäppiin, instakuvatkin yleensä otan kameralla. Ehkä täytyis ruveta kuvaamaan enemmän myös kännykällä niin vois tehdä tällaisiakin postauksia :-D Tuo maisema kätköilyreissulta -kuva on mun lemppari näistä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! En minäkään kovin paljon noita puhelinkuvia ota, tässäkin on varmaan puolet koko kolmen kuukauden aikana otetuista... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.