9. kesäkuuta 2016

Uusi ulkoasu & arvonta

lopputulos_edited

Tällä kertaa tulin vain nopeasti infoamaan kahdesta asiasta. Ensimmäisen luultavasti huomasittekin jo, eli sain tehtyä tuon kesäisemmän ulkoasun. Se onkin oikeastaan syy siihen, miksi tämä postaus jäi näin lyhyeksi. Mulla nimittäin meni sen kanssa säätämiseen taas lähes koko päivä, eikä kuvailulle jäänytkään aikaa... Mutta kertokaa toki, mitä pidätte uudesta ulkoasusta ja missä olisi jotakin korjattavaa?

Pistetään kesän alkamisen kunniaksi pienimuotoinen ARVONTA käyntiin! 😊 Voittaja saa minut kuvaamaan ilmaiseksi (tai matkakulujen hinnalla, jos sovitaan kuvaukset kovin kauas Orimattilasta) esimerkiksi rippi- tai valmistujaiskuvat, kuvia lapsista tai lemmikeistä tai vaikkapa ihan vaan uudet profiilikuvat someen. Voit myös ehdottaa jotain muunlaisia kuvauksia kuin esimerkeissä, mutta ihan kaikkeen en suostu (esimerkiksi hääkuvaukset on täysin poissa laskuista 😄). Palkinnon arvo on noin 50€ Osallistuminen on helppoa: Merkitse tämän kuvan kommentteihin vähintään kaksi kaveriasi, joita kisa voisi myös kiinnostaa sekä kerro myös, minkälaisia kuvia tarvitsisit. Ottamiani kuvia näkee lisää esimerkiksi blogistani (kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi), josta löytyy myös lisätietoja, jos onni ei osu tällä kertaa kohdalle ja haluat silti saada minut kuvaamaan pientä maksua vastaan. Arvonta päättyy 19.6! #arvonta #rippikuvaus #rippikuvat #valmistujaiskuvat #orimattila #lahti
Kuva, jonka Lea Björn (@leabjornn) julkaisi

Toisena asianani oli tuo pieni arvonta, jonka laitoin käyntiin instassa toiveenani saada parit kuvaukset lisää tähän kesälle. Eli jos olet kuvaajaa vailla (ei tarvitse välttämättä olla mitään ihmeellistä juhlaakaan, vaan olisi kiva päästä kuvaamaan vaikka ihan perus arkisia muotokuvia), niin käy ihmeessä osallistumassa, vaikka asuisitkin hieman kauempana!

14 kommenttia:

  1. Vitja sulla ihana hyvä tuulinen blogi! Liityin ehdottomasti ihan lukijaksi. Mahtava idea, että olet kirjoittanut noita valokuvausvinkkejä, itse innostuin tuosta sivusta!
    Oletko tykännyt tuosta 70-300mm putkesta ?

    http://oskulanteam.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi! Kiva että myös valokuvausvinkit ovat hyödyllisiä sulle :)
      Ja olen kyllä tykännyt tuosta objektiivista, on todella hyvä varsinkin hintaansa nähden. Varsinkin kuvanvakaaja on ollut todella hyödyllinen noin pitkässä putkessa ja tarkennuskin on mukavan nopea ja hiljainen. Suosittelen! :)

      Poista
    2. aa okei :)! Mulla on kyseinen putki myös. Oon tykänny, mutta nyt tuo putki alkaa tarkennuksen kanssa herjaamaan.. Eli ei esimerkiksi välillä ota kuvaa taikka tarkenna. Tiiätkö missä olisi vikaa ?

      Poista
    3. Tuollaisissa vioissa en kyllä yhtään osaa neuvoa :/ Ainakin jos se on ennen sun mielestä toiminut hyvin, niin tuskin on käyttäjässä vika (esimerkiksi jos tarkennuspisteen kohdalla ei oikein ole mitään, mihin tarkentaa...). Mutta kannattaa varmaan viedä näytille jollekin osaavammalle!

      Poista
  2. Tää on omasta mielestäni mahtava ulkoasu, ihanan yksinkertainen ja siisti! :)

    VastaaPoista
  3. Tuo banneri on upea! <3 Ja ulkoasu on muutenkin tosi hieno. Itsekin uudistin jokin aika sitten ulkoasuani kesäisempään suuntaan, vaikka oli se ennenkin tosi vaalea mutta bannerissa oli talvisia kuvia ja siksi vaihdoin bannerin lisäksi taustankin :D Sivupalkkia mulla ei olekaan, joten sitä ei tarvinnut venkslata.

    Muuten, näin sun uudesta ulkoasusta unta tuossa yksi yö :D Olit ottanut bannerin kokonaan pois, ulkoasu oli kokovalkoinen, olit pistänyt navigointipalkin sivuun silleen oudosti ja kuvat olivat tosi pieniä. Ja sitten kaikki kehuivat sun ulkoasua kommenteissa ja kun mä tulin sanomaan, että mun mielestä kuvat on liian pieniä enkä tykkää kokovalkoisesta ulkoasusta, niin kaikki tulivat syyttämään mua törkeäksi, kun sanon niin sulle :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva että tykkäät! Mullakin on aina tuo sama ongelma ulkoasujen kanssa, kun eihän nyt kesällä voi bannerissa olla talvisia kuvia tai toisinpäin... :D

      Haha, mikä kamala painajaisuni! Jos mulle joskus tulisi joku vaihe, että tuollainen ulkoasu olisi hieno, niin saa tulla antamaan kritiikkiä :D

      Poista
  4. Tää ulkoasu on kyllä nätti! Varsinkin toi banneri on onnistunut, siinä on ihanat värit! :-) (täytyy varmaan itsekin värkätä blogia kesäasuun)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tuon bannerin värit tulevat itse asiassa siitä, että tuon varsinaisen kuvan päällä on puoliksi läpinäkyvänä osa siitä kuvasta, josta mun alunperin piti banneri tehdä. Kun alkuperäinen suunnitelma ei onnistunutkaan, niin oli pakko olla jääräpää ja saada se jotenkin tungettua mukaan... Mutta tulihan siitä ihan jännä :D Mielenkiinnolla odotan, millaisen ulkoasun sä saat tehtyä! :)

      Poista
  5. Tykkään kovasti, tää on vaan jotenkin niin ihanan vaalea ja persoonallinen! <3 :)

    VastaaPoista
  6. Ihana ja raikas blogi!
    Hyvää kesää :)

    http://jenni-aleksandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.