1. syyskuuta 2016

Kesän snäppikuvat

1
1 Mun kesäloma alkoi välittömästi viimeisen kokeen jälkeen, kun suunnattiin heti koulun jälkeen kavereiden kanssa piknikille rannalle. 2 Mun leffasuositukset tulee aina vähän myöhässä, mutta sanonpahan kuitenkin, että Angry Birds oli varmaan hauskin leffa ikinä! 3 Itse melontareissulta ei valitettavasti mitään kuvia ole, sillä en uskaltanut puhelinta alkaa kaivelemaan siellä kajakissa. Pääsin kuitenkin vihdoin kokeilemaan melontaa Vuosaaren melontakeskuksessa, ja oli kyllä mahtava kokemus! Todellakin haluaisin melomaan uudestaankin, mutta en tiedä, uskallanko kuitenkaan kenenkään yhtä kokemattoman kaverin kanssa mennä vaan vuokraamaan kajakkeja, mutta toisaalta en ehkä ihan vielä haluaisi mennä alkeiskurssillekaan. Ottaisko joku kokenut meloja mut mukaansa joskus? :D 4 Se olikin sitten kesän päiväkohtainen ennätys! Skobasta ei tosin kovin paljoa ollut iloa lomalla, sillä se oli kymmenen viikon kesälomasta viisi viikkoa huollossa...

valokuvaus
1 & 2 Kun sain sähköpostin, jonka otsikossa luki hääkuvauksesta, ajattelin heti vastaavani tietenkin kieltävästi. Sitten kuitenkin luin asiasta lisää ja menin suostumaan. Sitä paitsi, sainpahan hyvän syyn hankkia tuon ihanan bleiserin, hehe. 3 Tässä on käynnissä kaverin rippikuvaukset. 4 Ja noissa maisemissa tosiaan tuli käytyä kuvaamassa pari kertaa ja pari kertaa ihan muuten vain katselemassa maisemia.

Purjehtimassa
Mun eka "purjehduskesä" on nyt takana, vaikka se alkukesän moottoriongelmien takia jäikin vähän odotettua lyhyemmäksi. Jos ensi kesänä olisi parempi tuuri tekniikan ja sään suhteen?

2
1, 2 & 3 Meidän Helsinki-päivästä löytyy postausta täältä. Kävelyn suhteen tuli tehtyä varmaan koko kesän ennätys. 4 Vasta tänä kesänä ymmärsin tuon orimattilalaisten suosikkipaikan, eli Kalliojärven kallioiden hienouden. Onhan siellä ihan hienot maisemat oleskeluun! :D

sahala
Issikkalairi Sahalassa oli kyllä heittämällä kesän paras viikko! <3

kelvenne
...Vielä kun sen samaisen viikon viikonloppuna lähdettiin heti sinne Kelventeelle purjehtimaan ja telttailemaan, niin eihän siinä siinä voi kuin miettiä, miksei elämä vaan voisi olla yhtä ihanaa koko ajan. Noista suklaabanaaneista tosin sen verran, että kannattaa tosiaan kääriä banaanit folioon ennen nuotiolle laittoa, koska muuten ne tosiaan palaa.

mustikkametsällä
1 Jos Lahdessa päin liikutte ja etsitte hyvää ruokapaikkaa, niin keskustassa sijaitseva Hello! -American dinner saa myös minulta vahvan suosituksen! 2, 3 & 4 Mustikanpoimintaan menikin sitten pari lomaviikkoa. Mutta olen kuitenkin todella iloinen siitä, että vaikken saanutkaan mitään "oikeaa" kesätyötä, niin kuitenkin ansaitsin tänä kesänä mustikanpoiminnalla ja valokuvauksella kaksi kertaa enemmän rahaa kuin viime kesän kahden viikon kesätöistä.

pajulahden seikkailupuisto
Viime kesänä taisin tuolla seikkailupuistossa käytyäni vannoa, etten varmasti enää ikinä mene takaisin. No, kävinpä sitten kuitenkin loman lopussa pikkusiskoni ja Ainon kanssa, ja oli ihan älyttömän kivaa! Enkä yhtään pistänyt vastaan, kun toinen kaverini parin viikon päästä ehdotti samaisessa puistossa käyntiä. Voisin käydä tuolla vaikka joka viikko, jos se ei olisi niin kallista :D

4
1 & 2 Nämä ovatkin varmaan tämän postauksen ainoat vähän hienommat kuvat noihin muihin räpsyihin verrattuna... Mutta onhan tuo silta aika nätti! 3 Postausta kaarnalaivojen SM-kisoista löytyy täältä. 4 No en sentään, sain tuon vain pariksi viikoksi lainaan. Mutta parin kuukauden päästä se saattaa jopa olla minun! ;)

Kai se nyt vaan on näin syyskuun ensimmäisenä päivänä myönnettävä, että kesä on virallisesti ohi. Vaikka täällä blogin puolella ollaankin vielä ihan kesälomatunnelmissa, sillä mulla olisi vielä kesäloman ajalta pari postausta julkaistavana... Onko teillä muuten millaisia rajoja kesän loppumisen merkiksi? En nimittäin mitenkään voinut julkaista tätä postausta vielä elokuun puolella, sillä mun synttärit on 31.8 (on muuten tosi outoa miettiä, että olen vuoden päästä täysi-ikäinen), joten syksy alkoi vasta tänään!

8 kommenttia:

  1. Hyvä postaus! Hei meillä on samana päivänä synttärit :D! Täytin 31.8 17-vuotta. Myöhäiset onnittelut sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja hei onnittelut myös sulle! :) Vähänkö siistiä tietää joku "synttärikaima", jos niin voi sanoa :D

      Poista
  2. Täällä kans yks jolla on synttärit 31.8 :D 15 vuotta vaan täytin

    VastaaPoista
  3. Olipa paljon kvia :D Vähän myöhäiset onnittelut!
    Mllakin syksy alkaa vasta, kun elokuu on ohi ja ilmat viihelenee. Kaikista eniten tuntuu syksylle, kun puiden lehdet vaihtaa väriä.

    vinski.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän niitä kuvia näköjään vähän kertyi kesän aikana... :D Kiitti! Ja juurikin tuo lehtien värin vaihtuminen on kyllä viimeistään varma syksyn merkki! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.