1. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 suosikkikuvat

lumilove-4395
Tammikuu

sekalaisia-5912
Helmikuu

testissä laajakulma-6256
Maaliskuu

leskenlehti-7825
Huhtikuu

abstraktia luontokuvausta-9587
Toukokuu

päivä oulussa-2835
Kesäkuu

24h issikkavaellus sahalassa-4507
Heinäkuu

IMG_8862
Elokuu

Lehmusreitti-9130
Syyskuu

orimattilan keittokirja reseptikirja ruoka ruokakuvaus-13
Lokakuu

Vatikaani Pantheon rome-1629
Marraskuu
Lahden joulukylä 2017-2226
Joulukuu

Jokavuotisen suosikkikuvakatsauksen aika! Kyseessä on jo sarjan neljäs osa, joten tässä vertailun vuoksi linkit edellisten vuosien postauksiin: 2014, 2015 & 2016.

Näistä kuvistakin on ehkä huomattavissa, että kokonaisuudessaan 2017 ei ollut valokuvauksen kannalta mitenkään erityisen hyvä vuosi. Muutamalta kuukaudelta hyviä kuvia olisi löytynyt vaikka kuinka paljon (esimerkiksi toukokuulta, kun olin Kroatiassa, Repovedellä telttailemassa ja ehdin näköjään muutenkin kuvailla), mutta enimmäkseen jouduin vain valitsemaan kuvista jonkun siedettävän. Pakko siis myöntää, että mielestäni vuoden 2016 samanlainen postaus sisältää parempia kuvia kuin tämä katsaus... Syynä tähän on ollut ennen kaikkea kiire - en vain ole ehtinyt kuvaamaan niin paljoa kuin olisin halunnut. Vuoden aikana on tapahtunut paljon kivoja ja vähemmän kivoja juttuja ja niitä kaikkia miettiessä toivotan kyllä vuoden 2018 erittäin tervetulleeksi. Itse asiassa olen  jo heinäkuusta asti aina silloin tällöin melkein kirjoittanut päiväyksen loppuun 2018, joten onneksi saan vihdoin tehdä sen ihan luvan kanssa! :D Ja arvatkaa vain, oliko postauksen otsikko vielä hetki sitten "Vuoden 2018 suosikkikuvat"...

P.s. Jos haluat piristää mun alkuvuotta ja kuvani ilahduttaisivat myös seinälläsi, käy tilaamassa luontokuvakalenterini täältä. Hintaakin on enää vain 8€!

Mikä kuvistani on sinun suosikkisi?

28 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3

    http://unelmaani.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia! Mun lempparit noista on kesä- ja heinäkuun kuvat :-)

    VastaaPoista
  3. Toi kesäkuun kuva on kyllä ihan kultaa :) ❤ Ja niin on tuo elokuukin ! Aivan ihana postaus taas kerran :) Kiitos tästä!

    http://ellanakuvat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Wau! Mun lempparit on helmikuu, maaliskuu, kesäkuu ja elokuun kuvat!:)

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Oot kyllä hyvät kuvat valinnut! Helmikuu ja syyskuu oli omat suosikit näistä, varsinkin jälkimmäinen! <3 Saanko ottaa sulta tästä idiksestä kopin ja toteuttaa oman suosikkikuvat-postauksen? :)

    www.tiiajuutinen.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Saat toki toteuttaa myös omassa blogissasi, idean lähde olisi toki kiva mainita ;)

      Poista
    2. Kiitti! Aloitinkin jo ideoinnin, maininta inspiraationlähteestä tietysti ensimmäisenä! :D

      www.tiiajuutinen.fi

      Poista
  6. Upeita kuvia jälleen kerran, vitsi nuo kesä-, heinä- ja elokuun kuvat on varsinkin aivan ihania <3

    https://linssinlapijuuli.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ilmeisesti olet kesäihminen ;)

      Poista
  7. Kauniita kuvia oot kyllä valinnut! Mun lemppariksi nousee tuo helmikuun kuva, se on upea!
    Miten on, saako tätä sun ideaa käyttää omassa blogissa? Siitä tulisi varmaankin vähän muunneltu versio, mutta perusidea olisi sama. Sut tietenkin mainitsisin heti alussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Saat toki käyttää ideaa. Tällaisenaan en ole nähnyt tällaisia postauksia muissa blogeissa, mutta vähän erilaisia versioita on kyllä ollut :)

      Poista
  8. Tosi kivoja kuvia oot ottanut vuoden aikana! Nää oli aika luontopainotteisia kuvia, ois ollut/olisi ihan hauska nähdä, että mikä on esimerkiksi sun lemppari potrettikuva viimevuoden kuvista. Näistä fotoista suosikit on ehdottomasti kesä- ja syyskuun kuvat, ihan mahtavat sävyt noissa kahdessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että tykkäsit! :) Ja joo, yritin vähän tarkoituksellakin valita tähän vähän enemmän luontokuvia. En vuoden aikana kuvannut ihmisiä juuri muuten kuin niitä maksavia asiakkaita, enkä sitten halunnut kuitenkaa tätäkin postausta heidän kuvillaan täyttää... :D

      Poista
  9. Hyviä kuvia, varsinkin ku valitsit niin monta yksityiskohtaista kuvaa tähän, niin mun mielestä ne just sopii todella hyvin yhteen kun katsoo kaikki kuukaudet lävitse :)

    www.finnlandsnorsk.blospot.com

    VastaaPoista
  10. Upeita kuvia ja vaikka kiirettä on sulla ollut oot silti saanut valittua hyviä kuvia ja miksi aina pitää olla täydellinen, kun voi valita sen mikä kertoo hyvistä hetkistä :) Mun lemppari on toi elokuun kuva.

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Upeita kuvia ja todella hyvistä tilanteista otettuja!! :)

    https://happythingswithjulia.wordpress.com/

    VastaaPoista
  12. Nuo kuvat ovat upeita, erityisesti kesä- ja heinäkuu! Nää kuvat ja sun blogi ylipäätään ei ainakaan vähennä mun tänhetkistä järkkärihimoa :,D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Haha, pahoitteluni kuumeen nostattamisesta :D

      Poista
  13. Ahh, ihanaa matskua Lea! Toukokuun ja kesäkuun kuvat on omia lemppareita, noissa on ehdottomasti sitä jotain <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Toukokuun kuva on näistä ehkä omakin suosikkini :)

      Poista
  14. Ihania kuvia, olet todella taitava :) Mun lempparit kesä-, heinä- ja syyskuun kuvat ♥

    http://fasciner.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.