15. maaliskuuta 2015

Kevät tuli blogiin!

Ulkoasun kanssa tykkään mennä vähän vuodenajan mukaan ja puolessa välissä maaliskuuta voisi jo olla ihan hyvä aika vaihtaa jääkidetausta, siniset otsikot sekä pipolla ja lapasilla varustettu banneri vähän keväisempaan. Tai no, onhan siellä luntakin vielä, mutta julistan silti nyt virallisesti kevään alkaneeksi myös täällä blogissa!

Mulla oli jälleen hyvä idea bannerin suhteen, mutta toteutus ei sitten kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan... Tällä kertaa kokeilin jotain hyvin yksinkertaista ja vaaleaa, bannerissa on vain yksi kuva ja otsikot laitettu tylsällä harmaalla. Vaaleanpunainen ei ollut suunnitelmissa, mutta jotenkin sitä vain eksyi tänne. Loppuun vielä muutama räpsy samalta kuvauskerralta:


Mitä pidätte?

11 kommenttia:

  1. Tosi kivan näkönen! :-) mukavan fresh ja ihanat värit! :-)

    VastaaPoista
  2. Ihana banneri! Tuli heti keväinen olo :3

    http://minunvalokuvia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hienoa, olen siis onnistunut tavoitteessani! :D

      Poista
  3. Kivalta näyttää :) Millä sovelluksella editoit kuvasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! :)
      Käsittelen kuvani tällä hetkellä ihan Adobe Photoshop Express ja Fotor nimisillä ohjelmilla, molemmat ovat täysin ilmaisia ja löytyvät ainakin tuolta Windows 8:n omasta sovelluskaupasta tai mikä nyt onkaan.

      Poista
  4. Sulle olis haaste :)
    http://love-ornothing.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta ei kiitos. Musta vähän tuntuu, että kyseinen haaste ei oikein sovi blogini aihepiiriin, joten jätän tällä kertaa tylysti toteuttamatta. :/

      Poista
  5. Ihanan aurinkoinen! Ja pidän erityisesti tuosta viimeisestä postauksessa olevasta kuvasta! :)

    VastaaPoista
  6. Ai että sulla on ihana hymy :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.