25. marraskuuta 2015

Masentava marraskuu

IMG_0042_edited

IMG_9978_edited

IMG_9937_edited

IMG_9969_edited

IMG_9918_edited

IMG_9924_edited

IMG_9996_edited

IMG_0072_edited

IMG_9841_edited

IMG_9962_edited

IMG_9854_edited

IMG_9994_edited

IMG_9881_edited

Marraskuu tuskin on kovinkaan monen suosikkikuukausia. On pimeää, märkää, kylmää, kuraa, loskaa... No mutta joo, sen positiivisuuden huomasi varmaan jo noista kuvistakin, ei ne kauniita ole, mutta semmosta se on. Onneksi on kuitenkin myös niitä kivoja juttuja, kuten lähestyvä joulu, ensilumi (jos unohdetaan tästä se, että melko todennäköisesti se kohta sulaa loskaksi...), monella lukiolaisella viikon päästä loppuva koeviikko (sen käynnissä olohan tosin on ihan kamalaa, mutta kohta se on ohi!) ja öö... mitä?

15 kommenttia:

  1. upeita kuvia! ja marraskuussa on vaikka mitä kivaa, voi just fiilistellä tulevaa joulua, voi shoppailla vielä ilman hirveitä jouluruuhkia, saa otettua tuollaisia upeitä synkkiä kuvia, voi maata ihan luvan kanssa kotona katsomassa netflixiä kun ulkona on niin kurja sää yleensä ja oikeesti marraskuussa taas huomaa sen miten kiva asia auringonpaiste on haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Haha, ihan totta kaikki! Netflixin ilmaisen kuukauden ajattelin aiemmin käyttää nyt marraskuusssa, mutta enpä sitten kuitenkaan tehnyt sitä tiliä vieläkään. Toisaalta houkuttaa, mutta toisaalta ihan hyvä etten voi tuijottaa sitä 24/7, en varmaan saisi yhtään mitään aikaiseksi... :D

      Poista
  2. Kivoja kuvia :) Itselle ei kyllä tosiaan marraskuu ole niitä suosikkeja, kun lumet tulee ja menee! Itteä piristää kyllä just joulun odotus (krhm.. jonka aloitin jo lokakuun viimeisellä viikolla) ja ne kivat pienet aurinkoiset pakkaspäivät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Noita aurinkoisia pakkaspäiviä ei täällä ole pahemmin ollut, kuulostaisi kyllä ihan kivalta... :D

      Poista
  3. Oot täysin oikeassa siitä, että marraskuu ON masentava kuu :D Marraskuun kuvien muokkaamien mustavalkoisiksi on lähes vältämätöntä, jos kuvasta haluaa edes jotenkin kivan sävyisen. + Mustavalkoisissa kuvissa rakeisuuskin on anteeksiannettavaa, mutta värillissä se ei näytä niin kivalta :D Tai ainakin mun mielipide on se. Ja pimeässä ISO-arvon nosto tekee ainakin Nikonissa kuvaan vähän vihertävän sävyn. Itse oonkin nyt tehnyt postauksia, joissa on pääasiassa tai pelkästään mun vanhoja kuvia.

    Mutta yhdyn edellisiin - nää sun kuvat on kyllä ihan superheinoja :o Tykkään varsinaisesti kuvasta numero 9 :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuon takia tosiaan muokkasin melkein mustavalkoisiksi suurimman osan kuvista, ei sillä että niissä aiemminkaan olisi paljon värejä ollut... Kiitos paljon! :)

      Poista
  4. Upeita kuvia, jälleen kerran.. ♥

    VastaaPoista
  5. Tosi upeita kuvia! Ja ihanan persoonallinen blogin nimi, sellaisiin harvoin törmää :D

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Sulla on kyllä kiva blogi! Hyviä kuvausvinkkejä ja upeita kuvia :) Mie eksyin sinun blogiin ku yritin ettiä arvosteluita canonin 50mm 1.4:sta ja sitte taisin selailla sun postauksia jopa vuoden alkuun asti...:D Pitihän se sitte alkaa seuraamaanki!

    Mieki kirjottelen mun seikkailuista Lapissa/ulkomailla, jos vaikka sattuu kiinnostamaan:
    http://diaryofjuuli.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan! :) Käyn katsomassa sun blogia!

      Poista
  7. ihania kuvia :)

    langatonyhteys.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.