14. joulukuuta 2015

Syksy via Snapchat

PicMonkey Collage3
Valokuvauksen kannalta kulunut syksy on ollut todella ihanaa aikaa. Voisko ens syksynä olla yhtä kivat ilmat? Se sumuisen syysaamun kuvaaminen tosin jäi vieläkin tekemättä...

PicMonkey Collage
Lukion ensimmäisen puolen vuoden aikana ollaan varmaan tehty enemmän retkiä kuin koko yläasteen aikana yhteensä. Kuviksen retki Helsingin Ateneumiin ja Kiasmaan, viestinnän kurssin retki Tampereen Tohloppiin ja Rupriikkiin sekä viestintälinjan kanssa vielä Turun AMK:ssa vierailu. Onhan tollaset koulupäivät tosi kivoja ja mielenkiintoisia - pitkiä bussimatkoja, rahanmenoa ja muilta tunneilta jälkeen jäämistä lukuun ottamatta...

PicMonkey Collage7
1&2 Keskiaikamarkkinoilla aaseja ja heppoja talutelemassa 3. Mutaista hevosta on aina yhtä kiva harjata... 4. En sitte kuitenkaan voittanu :(

PicMonkey Collage5
1. Kertokaa mulle, etten ole ainoa joka siivoa heittämällä kaiken ensin lattialle? 2&3 Kulutin aika monta tuntia tuon maton maalaamiseen, mutta tykkään <3 4. Oon meinaa aika rakastunut tohon kuvioon!

PicMonkey Collage4
Koulujuttuja, ei niistä sen enempää.

PicMonkey Collage2
Jotain tämmöstäkin sieltä snäpistä on löytynyt.

PicMonkey Collage9
1. En kyllä ole leikkaamassa, mutta voisi ehkä joskus pitää tuolla tavalla paidan tai huivin sisässä! 2. Nämä kuvat... :D 3. Suosittelen, vaikka ei eihän tuo enää leffareattereissa näy. 4. En muista mainitsinko täällä, että päivitin noita valokuvausvinkkipostauksissa (mikä sana!) olevia kuvia. Alkoi ärsyttää ne ensimmäisten postausten puhelimella otetut räpsyt, mutta nyt taas kehtaan käydä itsekin vilkaisemassa kyseisiä postauksia!

PicMonkey Collage8
1,2&3 Selfieitä ja jalkakuvia löytyi yllättävän vähän. 4. Voisin taas mennä tuonne hylätylle varikkoalueelle uudestaan kuvaamaan vaikka heti, mutta ehkä tekään ette halua koko ajan nähdä samasta paikasta otettuja kuvia. Vai riittäisikö kuvattavan kaverin vaihtaminen? :D

PicMonkey Collage6
1. Tää tarjous ei valitettavasti enää ole voimassa :p 2&3 Kelpaa! Lisää kuvia Tukholmasta täällä 4. En sitten parempaa kuvaa tuosta sovituskopista ottanut, mutta Urban outfitters kyllä nousi mun lempparikauppojen listalle ihan vaan myymälän upean ulkonäön takia! Oli ne sisustusjututkin aika kivoja, siitä päätellen missä suurimmat ostokset Tukholmassa tuli tehtyä...

Suurin osa kuluneen syksyn aikana otetuista puhelinkuvista on otettu Snapchatin kautta, jos teitä siis tämän perusteella kiinnostaa seurailla mua reaaliajassa, niin käykää lisäämässä leabjornn!

Ketä hyviä snapchattaajia te muuten tiedätte? Mun seurattavien listalta löytyisi tilaa!

6 kommenttia:

  1. Kivoja puhelinkuvia! :3 Mä tykkään kyllä katsella näitä. Itsekkin olen snapissa (jennijasmine), mutta en sitä käytä enää oikeastaan yhtään koska sen käyttäminen ei oikein iskenyt mua. Yritin opetella ja etsin kaikki kikat läpi mutta ei - mä en vaan löydä siitä iloa itselleni. Instagram on enemmän mun juttu.

    P.S: Mä korjasin sen valokuvausvinkkijutun, josta huomautit, blogissani :) Se oli tosiaan ajatusvirhe jota en ollut ajatellut yhtään kirjoittaessani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Täytyy kyllä sanoa, että mullakin meni monta viikkoa ennen kuin edes jotenkin oikeasti innostuin käyttämään sitä, se on kyllä aika hitaasti omaksuttava sovellus... Mutta eihän kaikki siitä välttämättä siltikään niin välitä, kyllä mäkin taidan olla enemmän instan kannattajia.

      Ja ei se mitään, kiva kun kuitenkin korjasit! :)

      Poista
  2. voisitko tehdä joku kerta ratsastukseen liittyvän postauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan voisin, ja haluaisinkin, mutta millaisen postauksen? Sen pitäisi jotenkin sopia blogini aiheeseen ja kiinnostaa heitäkin, joita hevoset eivät yleensä kauheasti kiinnosta (vaikka eihän aina tarvitse kaikkia miellyttää). Mulla ei nyt myöskään kauheasti ole mahdollisuuksia päästä kunnolla kuvaamaan mitään hevosia... Mutta jos keksin (tai joku keksii mun puolesta;) ) jonkun hyvän idean aiheesta, niin sitten! :)

      Poista
  3. Hyvä laatuisia kuvia + ihanan värikkäitä! :)

    http://jjjbloggaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.