18. joulukuuta 2015

Tribaalikuviorakkautta

IMG_9949_edited

En tiedä mikä noissa tribaali-/asteekki-/etnisissä kuvioissa mikä lie noiden nimi nyt onkaan suomeksi mua niin kiehtoo, mutta olen ihaillut sitä jo pari vuotta. Kaikki tuota kuviota sisältävä vaan on ihan älyttömän kivan näköistä!

IMG_9945_edited

IMG_0241_edited

Tämän maton ole siis tehnyt itse. Tai no, maalannut valmiin valkoisen maton. Syksyllä uutta mattoa etsiessäni nimittäin näin Elloksen sivuilla tämän maton ja siitä tuli välittömästi sellainen pakko saada toi -fiilis! Haaveilu loppui kuitenkin siihen, kun näin 300€:n hinnan... Vastaavaa mattoa ei kuitenkaan löytynyt mistään muustakaan kaupasta. Mutta kun mä haluuuuuun ton! Onneksi vastaani tuli kuitenkin vielä tämä TytDiy -blogin postaus, joka pelasti elämäni. Mähän voin hyvin tehdä sen itse! Varmaan parikymmentä tuntia työtä siihen kyllä meni, mutta onpahan nyt täydellinen matto. Jonkun mielestä ehkä aika villi matoksi, mutta mä tykkään! Nyt sekä minä että mattoni elämme onnellisena elämämme loppuun saakka. Sen pituinen se.

IMG_0275_edited

Nämä vuosi sitten Ebaysta tilatut puhelimenkuoret taisi olla mun ensimmäisiä tribaalikuvioisia hankintoja. Kahdesta kohdasta katkenneena nää on edelleen kovassa käytössä! Uudetkaan tribaalikuviokuoret tosin ei varmaan olisi pahitteeksi, esimerkiksi nämä DesignSkinsin kuoret kummittelee edelleen mun päässä, mutta kun en osaa päättää mikä kuvio on ihanin!

IMG_0234_edited

Tää BikBokin teippiharja on ehkä mun oudoimpia heräteostoksia, ottaen huomioon sen, että voisin ihan hyvin käyttää tuota koko perheen yhteistä, eikä meillä edes ole lemmikkejä, jotta tuolle olisi kovin paljoa käyttöä... Mutta se vaan oli vastuttamattoman ihanan näköinen!

IMG_0290_edited

Ja sitten nämä Björn Borgin leggingsit, jotka näkyivät syksyllä monien bloggaajien päällä. Ei ehkä enää tule yllätyksenä, että jos tuotteet olisivat halvempia, niin ostaisin varmaan kaiken tuolla kuviolla varustetun...

Kokoelmani ei siis vielä ole järjettömän suuri, joten tämän postauksen pointtina olikin - sen lisäksi, että keksin itselleni jotain kuvattavaa - MISTÄ MÄ LÖYDÄN LISÄÄ?!? Syksyn aikana on kyllä tullut enemmän vastaan kaikkea tribaalikuvioista kuin ennen, mutta paljastakaa mulle ne kaikkein ihanimmat?

Löytyykö sieltä muita tämän kuvion rakastajia?

19 kommenttia:

  1. ihana toi matto! <3 ja itse tykkään myös ihan vain piirtää tai maalata ja sitten kehystää tauluksi tota kuvioo, toimii tosi kivana yksityiskohtana sisustuksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kiitos! :)
      Varmasti toimii tosi hyvin niinkin, itse tosin en varmaan moiseen taiteiluun kovin hyvin pystyisi, noiden teippien kanssakin oli jo tarpeeksi vaikeaa... :D

      Poista
  2. Ohhoh, onpas upea matto! Kyllä kannatti vaivannäkö ;)

    VastaaPoista
  3. Ihan sairaan upea matto! Miten maalasit sen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku niin avasin ton ohjepostauksen jo valmiiks, mut unohdin sen tota kommenttia kirjoittaessa.. :D Kannatti palata koneelle pitkän ajan jälkeen :D

      Poista
    2. Kiitos! Haha, sieltähän se postauksesta löytyy linkki :D Itse tosin en käyttänyt teloja, vaan sellaista töpötintä, niin ei tarvinnut suojata sitä ympäristöä.

      Poista
  4. Ehottomasti rakastsn tuota kuviota! ♥♥♥

    VastaaPoista
  5. Ihana toi matto :D !

    kambozu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Moikka! Sulle olisi haaste mun blogissa :) Hyvää joulua <3

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi/2015/12/10-things-to-be-happy-about-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, mutta en oikein tiedä miten saisin tuon aiheen sopimaan tähän blogiin. Pidetään kuitenkin mielessä! Hyvää joulua sullekin! :)

      Poista
  7. Tulipas hieno! Hyvä että löytyy muitakin hulluja kun minä, jotka jaksaa ryhtyä moiseen urakkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja kiitos itsellesi ideasta ja ohjeista! Pakko tosin sanoa, etten ihan heti lähtisi toista samanlaista tekemään, ainakaan ilmaiseksi... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.