1. tammikuuta 2016

2016

PicMonkey Collage

IMG_1155_edited

IMG_1182_edited

IMG_1153_edited

PicMonkey Collage2

IMG_1196_edited

IMG_0832_edited

IMG_1207_edited

IMG_1276_edited

IMG_1108_edited

2016_edited

Vuosi tosiaan vaihtui taas, kuten nyt varmaan kaikki ovatkin jo huomanneet. Tällä kertaa kuvasin raketteja toista kertaa ikinä (kunnolla) ja kyllähän se ehkä vähän paremmin jo meni. Ei kuitenkaan ehkä niin hyvin, että vielä uskaltaisin mitään ohjepostausta aiheesta kirjoitella, mutta mikäli vielä kerran pääsen ilotulituksia kuvaamaan ennen seuraavaa uuttavuotta, voisin sellaisen postauksen tehdä. Kiinnostaisiko? Ja ihanaa uutta vuotta 2016 vielä kaikille!

Kuvasitteko te ilotulituksia eilen?

34 kommenttia:

  1. Upeita kuvia!! Itsellä jäi tällä kertaa rakettien kuvaaminen vähemmälle, mutta ehkä taas ensi vuonna täytyy yrittää:)

    VastaaPoista
  2. Uuu makeita kuvia! Oon itse kuvannu viimeks kaks vuotta sitten raketteja, vaikka pieni halu kuvata on joka vuosi ollut :D Tänäkin vuonna halusin vain nauttia siitä ilotulituksesta poikaystävän kainalossa, enkä räpeltää kameraa. Ehkä ens kerralla voisi taas pitkästä aikaa rakettejakin kuvata, koska onhan se aika kivaa :D Ihanaa uutta vuotta sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) Ja ymmärrän kyllä, että sitä haluaa joskus vain katsella eikä keskittyä kuvaamiseen. Enhän minäkään kuvannut kuin tuon kaupungin ilotulituksen ja yhden oman padan, asuinalueella niitä sai kyllä nähdä vielä paljon lisääkin ihan rauhassa ;)

      Poista
  3. Itselläkin vasta toinen kerta kun raketteja kuvasin kunnolla! Ja ihan jees kuvia sainkin mutta harmi vaan että sitä pääsee harjoittelemaan vaan sen kerran vuodessa... :D
    Mutta tosi hienoja kuvia sä oot saanut! Hyvää uuttavuotta! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää olisi kyllä kiva harjoitella, mutta onneksi on välillä myös niitä tapahtumia, missä on ilotulitus ;) Kiitos! :)

      Poista
  4. Upeita kuvia, tykkään varsinki ekasta! Tosi hienon näköstä. :) Kuvasin itekki eilen ilotulituksia, päivitin blogia vähän aikaa sitten.

    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kävinkin jo katsomassa myös sun kuvia, todella hyviä oli nekin :)

      Poista
  5. Tosi upeita ja loistavia kuvia! Olen seuraillut sua jo pitkään, mutta nyt olen yllättynyt niin positiivisesti, että oli pakko liittyä lukijaksi! :) ♥

    http://tia-smilinglife.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, tervetuloa seurailemaan! :)

      Poista
  6. Hyvät kuvat! Tee vaan postaus niin mekin voidaan harjoitella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tiedän kyllä yhden tapahtuman, jossa tätä taitoa voisin itsekin vielä harjoitella, katsotaan sitten sen jälkeen :D

      Poista
  7. voi, miten upeita kuvia! itseltä jäi ilotulitusten kuvaaminen tällä kertaa kokonaan väliin, koska menin nukkumaan niin aikaisin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Haha, no ehkä ensi vuonna sitten :D

      Poista
  8. Hienosti olet saanut ilotulituksen vangittua kuviksi! Kaupungin valot tuovat kuviin kivan lisän. Itse jätin kameran tänä vuonna kotiin (paleli jo valmiiksi eli hetken pakkokatselu muksujen takia riitti ;)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla ei onneksi ollut yhtään kylmä, "tyylikkäiden" toppavarusteiden pukeminen kannatti... ;)

      Poista
  9. Täydellisiä kuvia! :O Sait uuden lukijan ^^

    http://misslittlemarie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Tosi nättejä kuvia sulla, oot hyvä valokuvaaja :D Ja banneri ja muutenkin blogin ulkoasu tosi kivan näköinen :D

    VastaaPoista
  11. Okei nyt häiritsee, mitä tossa toiseksi viimeisessä kuvassa on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, sen ei ole tarkoituskaan olla selkeä, mutta siis siinä on kynttilä jäälyhdyn sisällä :D

      Poista
  12. Aih vitsit miten upeita kuvia, sä olet kyllä taitava! Ja hei, ihanat kynnetkin ♥

    Hyvää alkanutta vuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja kynsikuvasta sen verran, että ne eivät ollee tuollaiset uutenavuotena, vaan jo pari viikkoa aikaisemmin, mutta kuva nyt sopi hyvin tähän postaukseen... :D

      Poista
  13. Upeita kuvia, oot onnistunut tosi hyvin!

    kuviteltu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  14. Löysin juuri blogisi ja on kyllä pakko sanoa, että se on upea!! Hienoja kuvia ja hieno ulkoasu. Liityin lukijaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista
  15. Kivan isoja ja onnistuneita kuvia sulla!:)

    VastaaPoista
  16. Ihan uskomattoman hyvin onnistuneita kuvia, erityisesti ensimmäinen kuva oli mun mieleen. Blogin ulkoasu saa kyllä multa ehdottomasti kaikki pointsit!

    VastaaPoista
  17. Hui, oli pakko tulla tännekin kommentoimaan! On kyllä tosi ihania nää kuvat :) Mä en halunnut viettää tätä uuttavuotta linssin kautta kuten yleensä, joten jätin sitten koko illaksi kameran pöydälle :-D Vähän ärsyttää tietty, kuinka olis voinut saada hienoja kuvia ilotulituksista, mutta onneksi niistä saa kuvia vuoden päästä taas :-)

    http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja niin, kyllähän noita vähintäänkin kerran vuodessa näkee, niin ehkä siinä on aina muutama vuosi elämänsä aikana varaa jättää kuvaamattakin... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.