24. maaliskuuta 2016

Talvi via Snapchat

8
1 En varmaan koskaan kyllästy tähänkään maisemaan 2 Tää yksi kasvi on noussut mun ylivoimaiseksi lempparikuvauskohteeksi kuluneen talven aikana :D 3&4 Aurinkoiset talvipäivät = <3

4
1&2 Askartelin tuollaisia jänniä purkkeja joululahjaksi. Ohjeessa ilmoitettu vartin tekoaika ei tosin ihan pitänyt paikkaansa, sillä kaiken säätämisen kera tuohon sai kulumaan parikin tuntia... 3&4 Paras joululahja! :D

6
1 Tämän piparkakkutalon kuvaaminen vaati hieman luovia ratkaisuja... :D 2 Tän hetken ehdoton lempparisarja! 3&4 Metsästin täydellisiä henkareita monta kuukautta, kunnes ne täydelliset löytyivät ihan sattumalta Clas Ohlsonilta.

7
Tähän väliin pari talvista luontokuvaa

9
1 Yritän muistaa mainostella uusia postauksia myös tuolla Snapchatin puolella, joten sitäkin kautta on mahdollista seurailla myös blogia 2 On se nyt kuitenkin rennompaa katsella videoita kuin lukea kirjasta! 3 Kaivoin ikivanhan puhelimeni esiin ihan vaan tätä postausta varten, mutta jumituinkin pelaamaan Bouncea... 4 Kesätyöahdistus, tuttu tunne? Itse asiassa sain tuon paikan, jonka hakemuksen lähetin kuvassa. Se tosin ei ole kesätyö, vaan pääsin kevään ajaksi mukaan suunnittelemaan kesäkuun alussa järjestettävää lastentapahtumaa! Olen kyllä hakenut kaikkiin mahdollisiin kesätyöpaikkoihin, mutten ole yhtään varma minkään paikan saamisesta :/

2
1,2&3 Enoni kissa on vaan niin söpö, että tekisi koko ajan mieli olla ottamassa kuvia tai rapsuttelemassa sitä. Onneksi se osaa itse ilmoittaa, kun seura ei enää kelpaa... :D 4 Pupuilla on muuten ihan käsittämättömän ihana turkki, ei mulla muuta.

3
1,2&3 Oon tänä talvena käynyt useammankin kerran hiihtämässä ja vähän yllätyksekseni saanut myös kavereita houkuteltua mukaan. En voi ymmärtää, mikä siinä hiihtämisessä on useimpien mielestä niin kamalaa? :D 4 En millään malttaisi odottaa heinäkuun loppua, on varmasti tulossa ihan huikea viikko! Oisko kellään muuten kokemuksia Elämysten ja ystävyyden-/Sahalan kartanosta, tai olisi kenties menossa tänä vuonna?

1
1,2&3 Miksei ykkösille ole mitään juhlaa, kun kakkosilla on wanhat ja abeilla penkkarit? Ihan epistä, että muut saa vain sotkea ja nuorimmat joutuu nöyryytetyiksi ja siivoamaan... Ei vaan, ihan kivaa vaihteluahan ne toivat perus opiskeluun, ensi vuotta odotellessa! 4 +Tiskaus. Yhden päivän lukio-TET:in aikana tuli ainakin varmistettua, ettei edellä mainittu kuulu mun ammattihaaveisiin... Vaikka kesätyönä tietenkin mikä vaan kelpaisi!

10
1 Tää vaan näytti jotenkin siistiltä.  2 Jostain syystä tekemäni tomaatti-mozzarellapizza ei aineisosiensa perusteella huokuttanut muita syöjiä (miten niin kaikessa pitäisi olla lihaa?), mutta oli muuten loppujen lopuksi hyvää ihan kaikkien mielestä! 3 Sain vihdoin teetettyä reilut sata lempparikuvaa seinälleni tuollaiseksi jättikollaasiksi. 4 Porvoon kuvat löytyy edellisestä postauksesta.

12
1 Eikö vain? 2&3 Jos ylempänä hehkutin hiihtämisen ihanuutta, niin kunnon kantohangella hiihto on vielä ihan oma lukunsa. Ihan oikeasti, sitä ei vaan voi vihata kukaan! Eräänä viikonloppuna hiihdettiin latumajalle ihan vain peltoja pitkin, ja oli kyllä tosi kivaa ja mielenkiintoista löytää ihan uusia reittejä tästä kodin läheltä. 4 Tällä säällä kun olisi ollut kunnon makro käytössä...

11
1 Yksi niistä harvoista snäpin filttereistä, jotka näyttää jopa ihan kivalle, eikä ihan järkyttävälle. Vaikka jälkimmäisiä tosin tulee käytettyä enemmän :D  2 Mun vanha rippimekko on muuten myynnissä täällä, käykää kurkkaamassa ja huutamassa, jos ihanalle mekolle on tarvetta! Näin ohimennen mainiten suosittelen tulevan kesän Päijät-Hämeen alueella asuvia riparilaisia pysymään kuulolla ;) 3&4 Pakko myöntää, etten kovin innolla odottanut viestintälinjalaisille pakollista videokuvauskurssia, mutta eihän se nyt niin kamalaa ollut ja tulipahan opittua jotain videoidenkin kuvaamisesta.

Jos haluat jatkossa nähdä nämä kuvat myös reaaliaikaisesti, mua voi seurata snäpissä nimellä leabjornn!

10 kommenttia:

  1. Täytyypä käydä seuraamassa! Pakko muuten sanoa, että sun kännykällä saa todella hyvälaatuisia kuvia! Nää oli todella kivoja katsella ja seasta löytyi myös älyttömän hienoja otoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Olen kyllä itsekin ollut tyytyväinen tuohon kameraan, vaikkei sekään enää oikein tunnu vetävän vertoja näille muutamaa vuotta uudemmille malleille... :D

      Poista
  2. Minusta nämä kännykkäkuva-postaukset on ihan sairaan kivoja katsella ja lueskella. Tulee sellaista lämmintä meininkiä ja pääsee "lähemmäs" sinua tuollaisien kuvien välityksellä (if u know what I mean). Ihanan paljon noita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kiva että tykkäät! Ja tiedän kyllä mitä tarkoitat, juuri siksi tykkään lueskella näitä muidenkin blogeista :)

      Poista
  3. Ihania kuvia, etenkin noi maisemakuvat! <3

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Oikein kivoja kuvia! (: Sahala/EYK on mukava paikka, oon itse ollut siellä kahdesti päivän mittaisella issikkavaelluksella ja tykkäsin kovasti. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Kiva, että sunkin kokemukset kyseisestä paikasta on positiivisia. Kesää odotellessa! :D

      Poista
  5. Kyllä, se hiihtäminen on kamalaa :D Hiihtolomalla huomasiin, että hiihtäminenkin voi olla ihan kivaa jos ei tarvi vain yrittää pysyä muiden perässä :D Kouluhiihto on kyllä ihan tuskaa ja pilaa hiihtämisen maineen :/

    Sul on tosi kiva blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, tuo kouluhiihto tosiaan taitaa olla suurimman osan syy vihata hiihtoa... Mutta suosittelen kokeilemaan sitä kantohangella hiihtelyä! ;)
      Kiitos! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.