20. maaliskuuta 2016

Värikäs kaupunki

IMG_2682_edited

IMG_2674_edited

IMG_2667_edited

IMG_2698_edited

IMG_2687_edited

IMG_2697_edited

IMG_2690_edited

IMG_2672_edited

Nämä kuvat on otettu hiihtoloman lopussa, kun kävimme muutaman tunnin ajan kiertelemässä Vanhassa Porvoossa. Sää ei ollut mikään suosiollisin ja oli vähän jännää kävellä jäisiä mäkiä kamera kädessä... Kesällä tuo olisi varmaan paljon upeampi, vaikka kyllähän värikkäät puutalot näyttää aina kivalta!

Mitä muuten pidätte uudesta ulkoasusta? Minusta on jotenkin outoa nähdä oma blogi näin tummana, mutta kokeillaan tätä nyt hetki!

16 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tää ulkoasu on todella kiva :)


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita kuvia. <3 Porvoossa haluaisin kyllä ehdottomasti joskus käydä, näyttää niin ihanalta paikalta! Ja tää uus ulkoasu on mun mielestä tosi kivan näkönen ja tuo hauskaa vaihtelua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Itsekään en ole aiemmin Porvoossa käynyt, vaikka meiltä onkin sinne vain tunnin ajomatka. Kesällä on kyllä pakko päästä uudestaan!

      Poista
  3. Upeita kuvia! Nuo talot on kyllä ihanan raikkaan värisiä, tuollaisia pitäisi olla enemmänkin :)
    Ja suosittelen kyllä laittamaan hyvin pitävät kengät, kun kävelee kilometrejä esim. moottorikelkkareittiä (joka on tietysti umpijäässä) kamera kädessä. Sain tänään itse kävellä matovauhtia ja samalla vauhkota kamerani puolesta... :D

    Ps. Blogissani on nyt käynnissä arvonta ;)
    Pikkusiskonblogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja tosiaan värikkäitä asuinalueita saisi olla enemmänkin, piristäisi vähän tätä synkkää ilmastoa! :D
      Pitäisi varmaan oikeasti hankkia jotkut nastat kenkiin, niin uskaltaisi liikkua. Toisaalta kävin eilen kavereiden kanssa kävelylenkillä, ja toinen heistä veteli ihan hyvin jäisiä polkuja tennarit jalassa, kun itse sipsuttelin perässä... :D

      Poista
  4. Upeita kuvia! Värikkäät talot ovat niin ihania ja mielelläni maalauttaisin kaikki talot värikkäiksi ja raikkaiksi. Talvellakin mieliala nousisi huomattavasti, jos olisi tälläisiä taloja katseltavana :3 Itse kävin pari vuotta sitten Porvoossa kesällä ja on kyllä upean näköinen silloinkin, mutta näyttää kyllä upealta myös talvisen maiseman kanssa!

    Tykkään ulkoasustakin, vaikka onkin tumma niin sopii hyvin. Myös hieman erilainen vaihteeksi :) Ja kiva banneri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Haha, totta! :D

      Ja tosiaan on vaihtelua niihin vaaleisiin ulkoasuihin, kiva että tykkäät :)

      Poista
  5. Kauniita kuvia kauniista kaupungista! :D Minusta uusi tummempi ulkoasu sopii hyvin, jää paremmin mieleen plus sopii ehkä blogin sisältöön paremmin ( koska kamerat on tummia - tekeekö logiikkani yhtään järkeä? :D )!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kiva että tykkäät! :)
      Haha, en kyllä ajatellut ulkoasun tummuutta tuolta kannalta, mutta ehkä sen voi noinkin ajatella :D

      Poista
  6. Ihania kuvia! Itsekin olen käynyt Porvoossa kaksi kertaa, seiskaluokalla v.2010 ja ysiluokalla v.2012. Että tuttu kaupunki on. Vanha Porvoo on kyllä tosi kaunis, tykkään siitä ihan hirmuisesti. Itsekin otin vuoden 2012 reissullani Porvoosta hirvittävän määrän kuvia, mutta nykyään kaikki kuvat ovat kadonneet koska vanha kovalevyni poksahti puolitoista vuotta sitten...

    Ja tää ulkoasu on makee! Tyksin, elementit sopii tosi hyvin toistensa kanssa yhteen. Tykkään erityisesti uudesta bannerista, se on tosi upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Pitäisi varmaan itsekin jossain vaiheessa hankkia toinenkin ulkoinen kovalevy, ettei kävisi juuri noin... :/
      Kiva, että tykkäät myös ulkoasusta! :)

      Poista
  7. Onpa ihana ulkoasu! Vaihtelu virkistää ;)
    Itse kävin muutama vuosi sitten kesällä tuolla Vanhassa Porvoossa ja oli se kyllä upee paikka. Suosittelen sinun käymään siellä myös silloin :)
    Nättejä kuvia oot ottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan tuo kivaa vaihtelua, vaikka mietinkin ensin onko tämä liian synkkä. Pakko kyllä päästä tuonne kesällä uudestaan! Kiitti! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.