24. maaliskuuta 2019

Hahei - reppureissun ensimmäinen pysähdys

Hahei-14

Hahei-16

Hahei

Hahei-5

Hahei-2

Hahei-3

Hahei-8

Hahei-10

Hahei-11

Hahei-7

Hahei-12

Hahei-25

Hahei-21

Hahei-29

Hahei-28

Hahei-18

Terveisiä Haheista! Tai no, tätä tekstiä kirjoittaessa olen jo matkalla seuraavaan paikkaan ja julkaisuhetkellä taas jo jossain aivan muualla. Aloitin nimittäin pari päivää sitten viiden viikon reppureissuni ympäri Uutta-Seelantia. Matkustan Stray-bussin kyydissä Pohjoissaaren halki ja Eteläsaaren ympäri aina Christchurchiin asti. Niin siistiä, odotan innolla kaikkia tulevia kokemuksia ja upeita kohteita! Blogiin postaukset tulevat hieman jäljessä, mutta reaaliajassa matkaa voi seurata instastorystani @leabjornn !

Ensimmäinen stoppi oli tosiaan Hahei, joka on aikalailla rantalomakohde. Ensimmäisenä päivänä tänne päästyämme vietin koko iltapäivän rannalla makoillessa ja uidessa, jonka jälkeen vietimme vielä ryhmän kanssa mukavan bbq-illan. Seuraavana päivänä suuntasimme Hot Water Beachille, jossa oli mahdollista kaivaa rantahiekkaan itselleen oma spa-allas, sillä maasta pulppuaa kuumaa vettä kuoppaan. Siitä suuntasin omaan suosikkijuttuuni täällä, eli kolmen tunnin kajakkiretkelle Cathdedral Cove -nimiselle luolalle, vai mikä sen nimi nyt onkaan suomeksi. Olin melonut vain kerran aiemmin Suomessa, mutta täällä haluan ehdottomasti päästä kajakoimaan vielä enemmänkin! Viimeisenä aamuna vielä raahauduin ylös ja ulos kuvaamaan kauniin auringonnousun, ihan vain kuvia varten, haha. :D

Oletko sinä reppureissannut tai muuten matkustanut yksin?

6 kommenttia:

  1. Ihan mielettömiä kuvia! Matkakuume nousi välittömästi. Sun reissu kuulostaa super kivalta! Haluaisin itsekkin päästä joskus käymään Uudessa-Seelannissa, mutta nyt pääsen ainakin näiden sun kuvien kautta mukaan Uuteen-Seelantiin :D Mukavaa matkaa!

    https://smalldreamsinkku.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Toivottavasti vielä joskus pääset käymään täällä! :)

      Poista
  2. Wau, oot niin taitava! Ihanaa reissua! ♥

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Siis nää on niinku aivan mahtavia nää kuvat, jotenkin noi maisemat ja kaikki värit vielä oikein voimistuu näissä! Poikeuksellisen upea paikka ja ylimmät kuvat joissa kurkistus tuossa "tunnelissa" aivan awesome!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Näistä maisemista ei toisiaan mitenkään hirveän vaikea ole saada hienoja kuvia, sen verran upelta näyttää :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.