21. joulukuuta 2016

Luukku 21: Rakas Joulupukki...

joululahjatoiveita
Tuotekuvien lähteet: MakeUp Eraser, Beautyblender, ripsiväri, pyjama, pörrösukat, Stabilot, Huawei P9 Lite, Sony Xperia X Compact, Philips Wake-Up Light
Monissa blogeissa on taas joulun alla näkynyt näitä joululahjatoivelistoja ja niitä on ainakin omasta mielestäni ollut kiva lukea, joten ajattelin tehdä itsekin sellaisen tänne tehdä. Onhan näiden listojen tekeminen hyödyllistä, sillä vaikka kaikki lahjoja toki täytyy arvostaa, niin olisivathan nämä niitä juttuja, joita ihan oikeasti tarvitsisin. Eihän tämä lista enää tässä vaiheessa varmaankaan täältä tavoita ketään, joka mulle olisi lahjaa miettimässä, mutta näitä juttuja olen tässä kuluneiden viikkojen aikana maininnut toiveita kysyttäessä.

Puhelin
Itse asiassa sain tämän jo reilu viikko sitten, sillä mun edellisen puhelimen akku kesti enää noin 10 minuuttia ja sammui lisäksi aina ihan yllätäen. Vaihtoehtoina mulla olivat Huawei P9 Lite ja Sony Xperia X Compact. Päädyin kuitenkin tuohon Sonyyn, se kun oli palvellut niin hyvin sen 2,5 vuotta minkä toimi. 

Pyjama ja pörrösukat
Haha, oikein klassinen joululahja, jolle mulla kyllä oikeasti olisi tarvetta. Ennen olin iltaisin aina paljain jaloin, mutta sitten ymmärsin, kuinka paljon tuollaiset pörrösukat lämmittävätkään jalkoja, enkä enää osaa olla ilman. Ongelma vaan on siinä, että omistan ainoastaan yhdet pörrösukat... Eikä tavallisia sukkia tai villasukkia tietenkään voi missään tapauksessa käyttää illalla (ne kutittaa). Pyjamavarastoonkin mahtuisi hyvin yksi lisää.

Stabilot
Tykkään käyttää muistiinpanojen tekemiseen näitä värikkäitä kyniä aina kun se vaan jotenkin on mahdollista (suurin osa tehtävistä ja muistiinpanoista kun on koneella...). Mun nykyinen tussikokoelma on kuitenkin ollut ahkerassa käytössä jo vuosien ajan, monet niistä ovat hukkuneet, osa on täysin kuivahtanut ja ainakaan puolista nykyisistäkään ei oikein lähde väriä enää. Uudet siis tulisivat tarpeeseen! Voisi ehkä vähän parantaa opiskelumotivaatiotakin ;)

Kosmetiikkaa
Esimerkiksi uusi Beautyblender, ripsari, käsirasva ja toinen MakeUp Eraser tulisivat tarpeeseen. Ne ovat kuitenkin sellaisia juttuja, joita sitten muuten ostaisin itse. Tosin suihkugeelit eivät tänä vuonna ole toivelistallani. Sain niitä viime jouluna eri ihmisiltä varmaan pari litraa ja arvatkaa vaan, olenko käyttänyt puoliakaan :D

Jotain tekemistä
Joulukalenterin kolmannessa luukussa jaoin ideoita elämyslahjoihin ja oikein mielelläni kyllä kelpuuttaisin jotain vastaavaa itsellenikin lahjaksi. Olenkin tämän parille kaverille maininnut lahjatoiveita kysyttäessä, joten tämäkin saattaa toteutua.

Herätysvalo
En todellakaan ole mikään aamuvirkku. Varsinkin näin talvella herääminen pilkkopimeään aamuun ennen seitsemää on aivan kamalaa. Olen tällaisesta herätysvalosta haaveillut jo pitkään, sillä uskoisin sen oikeasti helpottavan sitä heräämistä. Onko jollain teistä kokemusta näistä?

Mitä sinä toivot joululahjaksi?

10 kommenttia:

  1. Oi ompa kivoja toiveita :-) Itsellä kanssa on aina listalla pyjama ja pörrö-/villasukat :-D Ja hei, mulla on tuollainen herätysvalo ja aivan mahtava keksintö! Olen omistanut ton nyt vuoden, ja sinä aikana pari kertaa herännyt puhelimen herätykseen, jolloin oon ollut paljon väsyneempi koska uni ei ole yhtään heikentynyt valon avulla. Joten todellakin suosittelen kyseistä herätyskelloa! Niin ja tota pystyy käyttää myös kirkasvalolamppuna :-)

    http://bonheurrrrr.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa kyllä sitten tosi hyvältä tuo herätysvalo! Täytyy ehkä jopa ostaa se omilla rahoilla, jos Joulupukki ei sitä tuo ... :D

      Poista
  2. Ooh, empäs oo kuullutkaan tuollaisesta herätysvalosta, mutta kuulostaa kyllä loistavalta keksinnöltä! :D
    anniina.kultamaa@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä on kyllä ihmeen vähän ollut juttua missään, mutta tosiaan vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta! :D

      Poista
  3. Koruja, vaatteita, suklaata, kirja.
    Lahjakortit vaikkapa hierontaan ovat kivoja myös.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  4. Kivoja toiveita sinulla toivottavasti saat edes osan. Itse toivon uusia kuulokkeita ja kuvaus valoja. Kuulokkeet ovat ehkä tarpeellisemmat ja valot voi ostaa myömemminkin. Suklaa on myös sellainen jota toivoo aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sinäkin saat toivomiasi juttuja! Ja suklaa kelpaa kyllä tännekin aina, vaikka siitä ei kovin pitkää iloa olekaan... :D

      Poista
  5. Itse toivoin kliseisesti vain rauhallista aikaa läheisten kanssa :D lauriina.lehtonen@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.