24. joulukuuta 2016

Luukku 24: Hyvää joulua! +arvontojen voittajat

lahden jouluvalot lahti-3262

lahden jouluvalot lahti-3257

lahden jouluvalot lahti-3272

lahden jouluvalot lahti-3267

lahden jouluvalot lahti-3256

lahden jouluvalot lahti-3234

lahden jouluvalot lahti-3227

Aluksi vähän kuvia Lahden joulukylästä ja tunteita herättävistä jouluvaloista.

Joulukalenterin viimeisiä viedään ja kohta siirrytäänkin takaisin tämän blogin normaaleihin aiheisiin ja tavalliseen postaustahtiin. Täytyy kyllä sanoa, että tätä kalenteria on ollut tosi kiva tehdä, sillä olen päässyt toteuttamaan niitä postauksia, joita olen jo pitkään halunnut tehdä, mutta ne eivät oikein ole sopineet tänne valokuvausblogiin. Toisaalta tästä jäi sellainen fiilis, että olisi kiva kirjoitella joskus jostain muustakin, mutta toisaalta mulla ei olisi tarpeeksi ideoita, aikaa ja mielenkiintoa toisenkin blogin perustamiseen ja tosiaan sain kaikki haluamani ideat toteutettua nyt. Ehkä teen tänne jatkossakin silloin tällöin varsinaisesta aiheesta poikkeavia postauksia? Tai sitten pidän samantyyppisen joulukalenterin ensi vuonnakin ;)

Päivittäin postaaminen on myös ollut yllättävän aikaa vievää puuhaa, vielä kun en todellakaan toteuttanut postauksia mitenkään helpoimman ja nopeimman kaavan mukaan. Kiire on todellakin ollut viimeiset pari kuukautta tämän blogin, joulun ja koulujuttujen parissa, mutta toivottavasti joulukalenteri on ollut teillekin mieluinen! Olisi varmaan pitänyt vaan aloittaa tämän kalenterin tekeminen jo joskus syyskuussa, kun lokakuussakaan aloittaminen ei riittänyt... Aloin miettimään, että paljonkohan oikein olenkaan yhteensä kirjoittanut näihin joulukuun aikana tulleisiin postauksiin ja vastaus on yli 12 000 sanaa. Hatunnosto jokaiselle, joka on kaiken lukenut! Jos joku postauksista on kuitenkin mennyt ohi, niin ne kaikki löytyvät tunnisteen Joulukalenteri takaa ja lisäksi keräsin myös tähän linkit kaikkiin postauksiin:



Kalenteriin sain tosiaan järjestettyä neljä kivaa arvontaa, joiden kaikkien voittajat halusin arpoa näin jouluaatoksi, jotta muutama onnekas saa sitten tiedon voitosta mukavasti jouluaamuna. Setti Hurraw!-huulirasvoja lähtee hänelle, jonka sähköpostiosoitteen alku on paulina.oittinen, Clusen rannekello ninni.kaisko -alkuisen sähköpostiosoitteen omistajalle ja VAI-KØn merinovillapipo annikajokinen95 -alkuisen sähköpostiosoitteen omistajalle. Kaikille voittajille on laitettu viestiä, joten käykäähän katsomassa ja vastailemassa jossain vaiheessa tässä lähiaikoina.

Yllätyspaketin arvonta oli tosiaan käynnissä kaikissa joulukalenteripostauksissa ja voittomahdollisuuksiaan pystyi kasvattamaan osallistumalla useampaan postaukseen. Meinasin ensin toteuttaa tämän arvonnan perinteisesti kirjoittamalla kaikki osallistumiset paperilapuille ja ehdinkin jo aloittaa kirjoittelemisen ensimmäisten luukkujen kanssa, mutta tulinkin toisiin aatoksiin huomatessani, että osallistumisten määrä alkoi lähennellä 600:aa... Ei siinä, kiva että osallistuitte ahkerasti! Toteutinkin arvonnan niin, että ensin kirjoitin lapuille numerot 0-23, jotka siis vastasivat postauksia, joissa oli voinut osallistua, ja sitten nostin yhden lapun, jonka kommenttien osallistumiset kirjoitin taas lapuille. Ja voittaja on seuraavan blogin haltija...

hyvääjoulua-3405
Paljastan yllätyspaketin sisällön toki myös tässä, jotta saisitte tietää, mihin olette osallistuneet. Olisitko sinä ilahtunut seuraavanlaisesta paketista?

hyvääjoulua-3401
Mun tämän vuoden kuvista kokoama seinäkalenteri ensi vuodelle, tuollainen valokuvakollaasikehys (vai mikä tuon nimi nyt onkaan...) ja...

hyvääjoulua-3398 ...Pari Fazerin joulusuklaalevyä, mun tekemä lumiukko-joulukoriste, joulumarkkinoilta ostettu käpytonttu, pussillinen mustikkajauhetta sekä...

hyvääjoulua-3399 ...Tangle teezer -harja matkakoossa, tuubillinen Nivean Soft-rasvaa, Essencen hoitava nuden värinen kynsilakka, vaniljan makuinen Hurraw!-huulirasva ja...

hyvääjoulua-3414 ...Vielä terveiset minulta itse tekemäni joulukortin sisällä. Oli vähän vaikeaa keksiä paketin sisältö, kun ei yhtään tiennyt, kenelle se tulee menemään. Kommenttien perusteella suurin osa teistä on kuitenkin nuoria naisia, kuiten uskalsin laittaa pakettiin vähän tuollaisia kosmetiikkajuttujakin. Osa jutuista on aika jouluisia, joten toivottavasti paketti ehtii perille vielä ennen loppiaista, vaikka onhan ne joulukoristeet siellä sitten valmiina ensi joulua varten :D Toivottavasti paketista löytyi saajalleen mieluisia juttuja!

Ja sitten vielä se postauksen tärkein asia:


16 kommenttia:

  1. Tää oli kyllä niin ihana yllätys. Kiitos vielä! ♥

    dreamingmakesyoustronger.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajille ja ihanaa joulua sinulle ♥

    anskukoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Tää sun joulukalenteri oli kyllä oikein kiva! Harmi, ettei itseäni suosinut arpaonni tällä kertaa, mutta onnittelut voittajille! :) Hyvää joulua sulle!

    VastaaPoista
  4. Onnea voittajille ja aivan mahtavaa joulua sulle, Lea! ♥ Vitsi, olisin mäkin innostunut tuollaisesta paketista mutta en tykkää osallistua minkäänlaisiin arvontoihin joten en sitten osallistunut tuohonkaan :D Mun paras ystävä muuten ilahtui ihan hirveästi tuosta mun version kalenterista, kiitos että suosittelit Vistaprintiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiva että mun lahjaideoista oli hyötyä! :)

      Poista
  5. Tosi hyviä kuvia! Kivan oloinen joulukalenteri ollut sinulla :)

    riikkka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Kyllä tällaisia postauksia täällä lukisi mieliellään on kuitenkin kivaa vaihtelua. Joulukalenterisi on ollut todella kiva ja sen huomaa kuinka paljon olet oikeasti jaksanut panostaa. Se todellakin vie paljon aikaa mutta se kaikki palkitaan aina jollain tavalla :)

    Onnea vielä kaikkien arvontojen voittajille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sitten kirjoittelen joskus jostain muistakin aiheista, jos sattuu tulemaan hyviä ideoita mieleen. Tällä hetkellä sellaisia ei ole enää jäljellä... :D Kiva jos tykkäsit kalenterista ja mun panostus näkyi! :)

      Poista
  7. Kiitos vielä arpajaisvoitosta, pipo on aina tarpeellinen :)
    Hyvää Uutta vuotta myös sinne
    Terveisin Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että voitosta oli iloa! Onnellista uutta vuotta sinullekin! :)

      Poista
  8. Moikka! Ajattelin tähän laittaa, että susta on maininta mun blogissa! :)

    dreamingmakesyoustronger.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin katsomassa, ihanaa, että sain piristää jouluaamuasi! <3 Tuo viestien laittaminen voittajille oli kyllä yksi mun jouluaaton kohokohdista, oli ihanaa saada yllättää ihmisiä kivoilla palkinnoilla :)

      Poista
    2. Uskon, varsinkin just näin jouluna! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.